Reactie plaatsen 
 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrifugale ventilatoren (blowers) voor luchtmessystemen
01-05-2015, 15:44
Bericht: #1
Centrifugale ventilatoren (blowers) voor luchtmessystemen
Centrifugale ventilatoren (blowers) voorzien de luchtmessen van een warme droge luchtstroom met een extreem hoge luchtsnelheid. De lucht heeft grote invloed op het droogproces.

Centrifugale ventilatoren / blowers worden als alternatief gebruikt voor perslucht – droogsystemen. Ze zorgen voor een hogere effectiviteit en een aanzienlijke energiebesparing. Lamers levert ventilatoren/blowers die de luchtmessen voorzien van een warme droge luchtstroom met extreem hoge luchtsnelheid, waardoor deze gebruikt kunnen worden voor diverse toepassingen zoals: het effectief drogen van blikken, flessen, vlees, fruit en ander verpakkingen. De omkasting van de blower/ventilator reduceert het geluidniveau van 85 – 87 d(B)A naar de significant lagere waarde van maximaal 75 d(B)A.

Mogelijke toepassingen: beluchting, luchtstaven, luchtlagers, luchttransport, luchtinjectie, luchtmessen, luchtwassers, luchttafels, verbrandingslucht, koeling, milieu testkamers, uitlaatgassen testen, doorstromingsbanken, vloeistofbedden, gasstimulatie, gasuitlaat, opdrijfbare lucht, vacuüm verzameling, vacuüm neerhouden en vacuüm oppakken.

http://www.lamersequipment.nl/droog-afbl...tilatoren/
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
Reactie plaatsen 


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)